2015-10-15

El C.F.Godall, mermat per les lesions cau amb contundència al camp del Remolins-Bitem 6-0

Si alguna conclusió podem treure de la 2ona Catalana és que si un equip té alguna debilitat, sense cap tipus de dubte, el rival en traurà profit.

I és el que li va passar al Godall, que anava al camp del Remolins-Bítem amb les baixes ja habituals desde fa setmanes de part de la davantera titular:  Marius (que tot i estar a la banqueta, encara arrossega la lesió de turmell i no va jugar) i Masdeu (lesionat fa setmanes)...  i la més significativa: la del porter titular i puntal de l'equip: Kevin Moreno.

Amb aquest panorama i amb una plantilla més que justa per culpa com diem de les lesions, el Godall va fer el que va poder per tindre el partit controlat, i així fou fins al descans que es va arribar amb un 1-0. A partir de llavors, el Bítem veient la problemàtica del Godall per aguantar la pressió, va apuntillar la porteria visitant sense miraments, i el Godall es va descomposar.

La mala sort s'ha cebat amb el Godall per culpa de les lesions i una plantilla curta, cosa que ha fet que alguns dels partits jugats i perduts, haurien pogut canviar de color d'estar disponibles tots els efectius de les primeres jornades. Esperem que es recuperin pronte ja que es necessita tota la plantilla al 100% per tal de canviar la dinàmica dels últims partits.

Una cosa queda clara, l'afició està a mort amb els jugadors,  jugadors lluitadors i que tantes alegries ens han donat tots aquests anys. Ara, a tornar-hi i a donar la sorpresa.

El pròxim partit també es juga fora (2 jornades seguides), i es jugarà al camp (sempre difícil) de La Cava aquest diumenge 18 d'octubre a les 16:00h.

Força Godall, i gràcies jugadors pel vostre sacrifici tan en els bons moments, com en els moments difícils.