2015-10-19

El C.F Godall cau al camp de La Cava per 4-0

El Godall amb molt d'esforç físic va poder aguantar la primera part i anar al descans amb un 1-0, resultat que hagués pogut canviar per al Godall d'haver transformat un penal al seu favor quan el resultat era encara d'empat a 0. El desgast físic va provocar a la 2ona part que La Cava, amb jugadors molt més experimentats a la categoria acabessin de rematar a un Godall que poca cosa va poder fer.

El Godall, quan es troba rivals consolidats en aquesta categoria, necessita tirar de capacitat física per igualar les qualitats tècniques dels equips contraris.  Aquesta entrega a nivell físic, li passa factura al Godall a les segones parts, on els rivals, aprofiten i acaben decantant la balança de forma autoritària.

El Godall té una ocasió molt bona el diumenge que bé al seu camp per canviar la tendència, a les 15:45h on el nostre equip s'enfrontarà al Racing Bonavista. Esperem que l'afició estigui volcada amb l'equip i entre tots puguem portar al Godall a sumar la primera victòria.