2007-02-05

Els clients de Caixa Tarragona escolliran enguany els projectes que hauran de rebre subvencions en el programa “Tu ajudes” de la Fundació

Tarragona Ràdio

El termini per a presentar propostes socials d’entitats sense ànim de lucre finalitza aquest dimecres. A partir del dia 1 de març es podrà votar per Internet o a través de les butlletes que rebran a casa seva els clients de l’entitat d’estalvis.

L’aportació per la convocatòria d’enguany és d’1 milió d’euros i els abonats a Caixa Tarragona podran decidir com es reparteixen i a qui van destinats els ajuts. El Director de la Fundació “Caixa Tarragona”, Xavier Bas, explica que la iniciativa és pionera a Catalunya i que es podrà millorar en properes edicions. Bas assegura que els projectes se sotmetran a la consideració dels clients. Els clients de Caixa Tarragona podran consultar el contingut dels projectes a la web “tuajudes.com”.

De moment, hi ha una seixantena de propostes que s’han fet arribar però s’espera que abans que acabi el termini la xifra es triplicarà. Els projectes han arribat de diferents punts de Catalunya. N’hi ha un de Tarragona relacionat amb la mediació inter-cultural al Centre Penitenciari de la ciutat i un de la Fundació Social del Raval de Barcelona vinculada amb infants i adolescents. També ha arribat una proposta de l’Agrupació de Música de Godall.