2010-07-08

Col·locació de la primera pedra del viver d'empreses del Montsià

El dijous 1 de Juliol el secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, posà la primera pedra del Viver d’Empreses del Montsià, a la Galera, una obra que està finançada amb 1.157.886 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i amb 815.067 euros dels Fons europeus de desenvolupament regional (Feder), ambdós programes gestionats pel Departament de Governació i Administracions Públiques. Aquest projecte forma part de la xarxa de vivers del Pla d’Iniciatives del Govern per industrialitzar les Terres de l’Ebre.

Segons que explicava a la nostra emissora l ‘alcaldessa de La Galera,Ester Marti,l’ iniciativa va sortir del mateix municipi que ha cedit administrativament al Consell Comarcal del Montsià una parcel•la de 8.000m2 per un període de 50 anys per ubicar-hi aquest viver.

Marti explicava també que s’ ha creat un consorci comarcal anomenat “Desenvolupament del Montsià Interior” i que esta format pels municipis de La Galera ,Godall i el mateix ens comarcal.

Mitjançà el mateix consorci,Marti explicava que s’ està en el tram final del procés per crear un polígon industrial “La Galera -Godall” que es situarà al costat de la carretera de La Miliana.