2010-07-08

Les escoles de música del Montsià es troben a la Ràpita

Font: La Plana Ràdio
Sant Carles de la Ràpita va acollir aquest passat dissabte la VIII Trobada d’Escoles de Música de les Bandes del Montsià que organitza l’Agrupació Musical Rapitenca amb el suport de la regidoria de Cultura. Durant tota la jornada es va poder gaudir de les actuacions de les bandes de fins a 11 escoles del Montsià. De fet, la trobada va comptar amb la participació de més de 500 alumnes, 45 responsables de les escoles de música i 105 voluntaris.

La trobada va tenir com a escenari la plaça exterior del pavelló firal de la Ràpita i amb l’objectiu de fomentar el treball en equip i la socialització en una diada de germanor. L’inici de les audicions va tenir lloc a les 10 hores del matí, posteriorment hi va haver un dinar de germanor per a tots els participants i ja a la tarda va ser el torn de les actuacions de les bandes juvenils de les escoles de música participants que van tocar una peça cadascuna.
En concret, les escoles de música que van participar en aquesta VIII trobada comarcal van ser la Unió Musical l’Artística de Sant Jaume d’Enveja, la Unió Filharmònica d’Amposta, lAgrupació Musical de Godall, l’Escola Municipal d’Ulldecona, la Unió Musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara, l’Agrupació Musical Canareva, la Banda de Música Sant Llorenç de La Galera, l’Escola Municipal de Música d’Alcanar, l’Associació Escola de Música de La Sénia, la Lira Ampostina i l’Agrupació Musical Rapitenca.