2015-03-09

Godall 2 - Corbera 3 (Dr. Jekyll i mr Hyde)

Un partit extrany on el Godall (com diu el titular) va estar molt bé en determinats moments del joc, i totalment desconegut i desaparegut en altres.

El partit començava malament per al Godall que veia que al minut 2 de partit ja s'avançava el Corbera. Al minut 17 el Godall escurçava distàncies gracies a un penal a favor,  penal que va xutar Zaragoza i que en primer moment va blocar el porter, però al refús va aprofitar el mateix Zaragoza per establir l'empat a 1.

El Corbera es sentia segur en defensa i el Godall tampoc ocasionava cap jugada perillosa. Es preveia un partit trencat i fou al minut 32 que el Corbera va avançar-se de nou al marcador.

El Godall va disposar d'una ocasió claríssima que al final va anar al pal i que podia tornar a posar a l'equip al partit, però fou un d'aquells dies que les coses no estan de cara.  Es va veure un equip que durant fases del partit estava totalment endollat i es veia entrega i ganes, però en altres (i en qüestió de mintus de diferència) desapareixia completament i pareixia que fossin simplement espectadors.

A les acaballes del partit, el Corbera va aprofitar una errada del Godall a camp propi per pispar la pilota i fer el 1-3 que sentenciava el partit. El Godall va tirar d'orgull (un orgull que va arribar massa tard) i al minut 89 va reduïr distàncies gràcies a un gol de Zaragoza (2-3), durant el temps afegit va ser un atac continu del Godall per arribar a empatar, però tal com expliquem, l'empenta final va arribar massa tard per poder modificar el marcador.

El Godall, continúa a la part alta de la classificació, però aquestes 2 últimes derrotes el posicionen 6è a 4 punts del líder que en aquests moments és l'Ulldecona.

La sensació va ser molt extranya ahir al camp del Godall, ja que és un equip que generalment dóna una sensació de seguretat i que els jugadors van a totes des de el minut 0 al 90, però en aquest partit, alguna cosa extranya va passar que canviava de sensacions minut a minut.

Com deia algun aficionat:  Era una combinació massa complicada que s'aliniessin els astres de tal manera que aquest mateix fi de setmana, guanyés el Godall i el Barça, i pergués el Madrid.