2015-03-16

Godall 2 - Perelló 0 - Èpica victòria amb 9 jugadors

El Godall es va endur un d'aquells partits que marquen història a un club. A inicis del partit (minut 8) el Perelló va fer un penal que es va encarregar de transformar Marius (1-0). El partit va continuar tota la primera part caracteritzat per la duresa de l'equip rival i amb alguna que altra ocasió claríssima per al Godall per ampliar el marcador. Un cop començada la segona part, un xoc entre Ramos i un jugador del Perelló li va costar la vermella directa al jugador del Godall, cosa que provocava la indignació dels jugadors, banqueta i aficionats, i que haguessim de jugar amb 10 homes quasi tota la segona part.  No va ser suficient això, que l'àrbitre es va proclamar ell solet protagonista indiscutible del partit i va començar a decantar la balança en un seguit de decisions en contra de l'equip local fins que la "guinda del pastel" fou l'expulsió al minut 73' del delanter centre del Godall, Joan Zaragoza (expulsió més que discutible).  A partir d'aquí i amb quasi mitja hora per davant (*) el Godall va treure tot l'orgull que té i que l'ha portat a ser el que és (a part de la qualitat indiscutible dels seus jugadors) per aguantar com a campions les empentes del Perelló que en cap moment van poder tombar les línies locals.

(*) L'àrbitre tal com diem, amb més premeditació que res, va allargar el partit fins a fer una agonia per a jugadors i públic local. El va allargar més de 10 minuts tot esperant que es produís el desenllaç fatídic per al Godall que no arribà, tot al contrari, amb una contra un cop ja passava com diem quasi 10 minuts el Godall va tenir la fortuna de marcar el gol (Marius) que sentenciava el match jugant amb 9 homes durant més de mitja hora.

Permeteu que faci un incís sobre l'àrbitre (per primera vegada):  A Godall han vingut àrbitres dolents de veritat, el problema és que aquest no ho era dolent... tot el que va fer, ho va fer expressament, que encara és pitjor.

En definitiva, un Godall que va donar la cara i va estar concentrat tot el partit donant el 200% des de el primer minut. Aquest Godall és el que enamora als aficionats i fa història.

Continueu així que sou molt grans.  Visca C.F.Godall.

En aquest moment, el Godall ocupa la tercera plaça del campionat:

La setmana que bé el Godall torna a jugar a casa contra un gran equip i que està en forma el Mora la Nova. Diumenge a Godall a les 16:45h.