2009-10-27

Santa Bàrbara acollirà divendres la III Jornada de Desenvolupament Rural

La Plana Ràdio 15-10-2009

L’Ajuntament de Santa Bàrbara organitza la III Jornada de desenvolupament rural. Aquesta jornada, que es va iniciar amb el Taller pràctic de tècniques de recerca de feina el passat 30 de setembre, tindrà la seva continuació aquest proper divendres 16 d’octubre.

L’objectiu d’aquesta segona part de la Jornada és presentar a l’empresariat i a emprenedors i emprenedores les possibilitats que, des del Departament de Treball, s’ofereix en matèria de finançament i ajuts per desenvolupar el seu negoci. Paral•lelament, es presentarà el resum d’activitats del Punt d’orientació i assessorament empresarial de Santa Bàrbara.

Foto: Santa Bàrbara Activa


Finalment s’ aprofitarà també la Jornada per inaugurar l’espai destinat per l’emprenedoria local i regional, SANTA BÀRBARA ACTIVA, a càrrec del sr. José A. Martín, director dels serveis territorials del Departament de Treball a les Terres de l’Ebre.

La jornada tindrà lloc a la Biblioteca José Escudé de Santa Bàrbara, situada al segon pis del Centre Cultural (c/Mare de Déu de Montserrat, 28- Santa Bàrbara). El divendres 16 d’octubre a partir de les 18.30 hores i les inscripcions es poden fer al Centre Cultural de Santa Bàrbara o al telèfon 977 71 91 36.

Aquesta jornada s’emmarca en les accions d’implementació de dos projectes importants de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Per una banda el projecte Dona, activa’t!, que es presenta com la posada en pràctica per a l’any 2009 del Pla Local de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats de Gènere 2008-2011, que ha confeccionat l’Àrea de la Dona de la Regidoria de Serveis Socials.

I per una altra, el projecte de Promoció Econòmica de l’Interior del Montsià (pla 2008-2011), que desenvolupa la Regidoria de Promoció Econòmica, juntament amb el Departament de Treball i els ajuntaments de Godall, la Galera i Masdenverge.