2015-12-13

Coneixent el CF Godall, proper rival de la UE Valls



El CF Godall porta tres entrenadors en aquest començament de temporada, i sembla, que amb l’arribada de Mario Maza l’equip hagi agafat un altre aire.

A Valls, el Godall ja se’l coneix d’abans de l’inici de la temporada. Situat a la comarca del Montsià, ronda a una població de 700 habitants, la qual la seva principal activitat econòmica és l’agricultura, sent l’olivera i el cultiu el més destacat.


Aquest petit poble, es va guanyar el dret d’ascens a Segona Catalana, però fruit de la humilitat de l’estructura del seu club, i veient que podria ser molt difícil la seva adaptació a una nova categoria (recordem que el Godall havia aconseguit dos ascensos consecutius), va fer dubtar al club d’acceptar l’ascens que s’havia guanyat al terreny de joc.

Com es deia, a Valls, se’n va estar molt atent d’aquesta situació, ja que si el Godall renunciava a l’ascens, seria l’Atlètic de Valls qui li tocaria fer-se amb el seu lloc a Segona Catalana. Al final però, els ebrencs van decidir, fer el salt a Segona Catalana.


Un inici de lliga complicat
Era sabut per tothom que el Godall ho tindria difícil aquesta temporada. Amb pocs retocs a la plantilla, el Godall apostava per Josep Lluís Bartolí com l’entrenador per fer-se amb les rendes de l’equip. Setmana a setmana es veia que els resultats no sortien, i es va optar per un canvi a la banqueta. 

Seria el torn de Ramon Callarisa, però, com demostrarien els posteriors resultats, la situació tampoc va millorar, i es va optar per un tercer canvi, que va arribar fa poques setmanes. Aquesta era l’arribada de Mario Maza. Es va demostrar ràpidament que podria ser una elecció encertada, perquè va aconseguir guanyar al Tortosa (3-1) i treure un empat contra l’Ulldecona (1-1). Quatre punts de cop que feien agafar molt d’oxigen, ja que l’equip havia encadenat un total de nou derrotes consecutives.

Tot i seguir sent últims, els darrers dos resultats fan que la UE Valls hagi d’anar més alerta que mai davant el qui encara segueix sent cuer de la categoria -així sí, empatat amb la Canonja. 

Si la UE Valls arriba segurament en el millor moment de la temporada, també ho arriba el seu rival, un rival que juga en camp de gespa, segons les informacions i imatges que s’han pogut veure del terreny de joc.

url original: http://www.eltravesser.cat/article/29622/coneixent-el-cf-godall-proper-rival-de-la-ue-valls