2015-12-07

Ulldecona 1 - 1 F.C.Godall

El passat 29 de novembre el Godall va treure un meritori empat del camp de l'Ulldecona, tot i avançar-se al marcador al minut 52 obra de Robert Altadill.

El Godall va rebre el gol de Chimeno que feia l'empat al minut 71. A partir d'aquell moment el Godall es va saber tancar molt bé i conservar el resultat fins al final del partit.

Un punt molt important ja que fa sortir a l'equip reforçat després d'haver-se enfrontat aquestes darreres tres setmanes als que eren els tres primers classificats de la categoria.  Uns enfrontaments que a priori es veien inaccessibles i que han portat al Godall a aconseguir una victòria, un empat i una derrota. Aquesta "posta a punt" hagués estat totalment impossible de no ser pel gran treball que porta fent el míster (Mario Maza) i l'entrega i sacrifici dels jugadors del C.F.Godall.

Aquest fi de setmana ha estat de descans i es retornarà a la competició el proper dia 13 al camp del Godall (15:00h) , que rebrà al Valls.  Un equip que està en forma i compta últimament els partits per victòries (porta 8 jornades seguides sense perdre i 3 victòries consecutives). Un partit interessant per veure la línia que segueix el Godall davant (com diem) d'un rival que posarà les coses molt difícils.