2015-12-13

Mario Maza (CF Godall) "L'equip jugava a una cosa que no sabien"


Mario Maza, entrenador del C.F.Godall
Diumenge, la UE Valls jugarà al camp del Godall per primer cop, ja que els dos clubs mai han coincidit a la mateixa categoria. El CF Godall, acutal cuer de la categoria és l'equip que més vegades a canviat aquesta temporada d'entrenador, fins a tres.Mario Maza és el relleu a Callarisa i amb ell han arribat els primers resultats positius per l'equip.

Vostè acaba d’aterrar al Godall fa poques setmanes. Pels qui no l’ubiquem. A on ha entrenat amb anterioritat?
Anteriorment havia entrenat a l’Hospitalet Infant, al futbol base del Gimnàstic de Tarragona i també a La Cava.
Com afronta el Godall el partit d’aquest diumenge contra la UE Valls?
Anem a treure el que puguem. Godall és un club molt humil amb recursos justos, i la gent és de casa. Tot el que sigui sumar serà positiu.
Fa poques setmanes que va fer-se càrrec de l’equip i de moment els resultats han estat positius. Quatre punts de sis davant Tortosa i Ulldecona. Què ha canviat?
Al final, el que ha canviat és la realitat. Ara som un equip realista. L’equip volia jugar a una cosa que no sabien i ara juguem al que podem. Un ha de saber les mancances que té. No som un equip de toc, i jugar la pilota, sinó un equip guerrer, lluitador, que ha de robar la pilota i lluitar amb les nostres armes. Si comencem a tocar, ens equivoquem. El que sigui el contrari d’això ens perjudica. Hem fet un canvi radical, ja que no teníem peces adequades per tocar.
I els està funcionant...
De moment hem aconseguit bons resultats amb aquest canvi, inclús aquesta setmana hem fet un amistós i ens ha anat bé. Està funcionant. Els jugadors estan responent bé i fan el que se’ls diu: pressionar i estar col·locats. Estem simplificant el futbol.
La victòria contra el Tortosa i empat contra Ulldecona us ha fet guanyar respecte?
Potser sí. Ens ha valgut per guanyar més respecte als rivals, però al final som els mateixos. El personal és el mateix. Ara mateix tenim un pèl més clar el que ha de fer cada jugador. Saben que han de fer en cada moment i hem de seguir així, i això ens serveix per a anar traient punts.
Quina UE Valls espera?
El Valls sempre l’he tingut com un equip punter de la zona de Tarragona. A les categories on juga és dels equips de la zona alta. Espero un Valls que ens vingui a atacar, i també a guanyar. Voldrà tenir la pilota i nosaltres hem de fer el contrari. Els hem de pressionar i incomodar-los al nostre camp petit i buscar jugades d’estratègia, on podem treure coses positives.

url original: http://www.eltravesser.cat/article/29667/maza-aaa