2015-12-11

Modificació dels Estatuts del consorci MUSEU TERRES DE L'EBRE


ANUNCI

Aprovada definitivament la modificació dels Estatuts del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre per la Junta General del mateix, en sessió duta a terme el dia 18 de novembre de 2015, es fa públic el text íntegre dels Estatuts modificats per al seu general coneixement i als efectes legals oportuns.

TEXT REFÓS DELS ESTATUTS DEL CONSORCI DEL MUSEU DE LES TERRES DE L'EBRE

PREÀMBUL.
El Museu del Montsià fou fundat l'any 1983 per l'Ordre d'1 de desembre (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 339) que donava publicitat al conveni de creació del Museu del Montsià - Amposta, signat entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Amposta, a partir de l'existència del museu municipal anterior i de la voluntat col·laboradora d'ambdós entitats per crear i impulsar un museu comarcal de la ciutat i comarca dins del marc de la Xarxa de Museus de Catalunya.

... ...


Article 2.
1. El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre es constitueix com a entitat consorciada voluntàriament entre el Consell Comarcal del Montsià i els Ajuntaments d'Alcanar, Amposta, Freginals, Godall, Masdenverge, Santa Bàrbara, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja de conformitat amb els respectius acords presos per a complir les finalitats assenyalades als presents Estatuts.
2. El nombre de membres del Consorci podrà ser ampliat mitjançant l'adhesió d'altres entitats públiques i privades amb finalitats d'interès públic concurrent, l'admissió de les quals haurà d'ésser acordada pels dos terços dels membres de la Junta General.
3. El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre està adscrit a l'Ajuntament d'Amposta