2010-11-16

El C.F.Godall, líder en solitari aquesta setmana (CAMPREDÓ UD 2 - C.F GODALL 3)


CAMPREDÓ UD 2 - C.F GODALL 3


Godall: Hugo, Mingorance (Vargas 75’), René, Barceló, Ivan (Jaumet 45’), Abel, Robert, Marius (Aleix 82’), Ibeas, Miquel (Esteve 90’), Rosemberg (Villaroya 59’).

‘Sang, suor i... targetes’, per poder esgarrapar els tres punts de La Forja. ‘Sang’ en quan a les petites picabaralles que hi va haver en algun moment, provocacions, i alguna que altra acció dura. ‘Suor’ pel gran esforç que va caler, el treball, la sort del Godall o el desencert dels locals en algun instant... per obtenir la victòria. I ‘targetes’, un bon grapat, les que va ensenyar el col·legiat, moltes d’elles injustes, i que perjudiquen bastant per les acumulacions (Albert del Godall va ser expulsat en veure la vermella directa per protestar un fora de joc i aquesta setmana cumplirà sanció).
Ja se sabia d’un començament que no seria gens fàcil obtenir punts d’aquest camp, on es pateix tots els anys. El partit va estar molt igualat.

El Godall va tenir l’encert d’avançar-se al marcador amb un gol de Barceló que remata de forma impecable una falta treta per Abel.

El Campredó empata en un ràpid contratac: treu un còrner el Godall, que no finalitza la jugada, roben la pilota els locals, surten amb pilota controlada i “Paquito” culmina la jugada rematant al fons de la porteria defensada per Hugo.

Però el Campredó va rebre un ‘gol psicològic’ al minut 45 (1-2) de la primera part, just abans d’anar cap als vestidors, obra de Robert, que semblava encarrilar el partit per als godallencs.
L’1-3 a mans de Barceló amb un gran llançament de falta pareixia sentenciar el partit. Els locals, però, van retallar distàncies amb bastanta fortuna (2-3). En una jugada embolicada dins l’àrea del Godall, que acaba gràcies un rebot que podria ser amb la mà dins la porteria del Godall

La forta pressió del l'equip de Tortosa gairebé acaba donant els seus fruits. Van tenir ocasions per empatar incloent un travesser. Però com diem sempre els petits detalls i la sort també conten en aquest esport i els tres punts van marxar cap a Godall que gràcies a l'empat del Sant Jaume es queda líder en solitari després d'aconseguir vuit victòries consecutives i aquest diumenge rep a casa a la U.E Aldeana una bona oportunitat per anar a vore el l'actual líder de la tercera territorial.



Crònica R. Ten i M. Rodríguez