2010-11-04

Ginestar 0 - Godall 4

Godall: Hugo, Mingorance (Vargas), René, Barceló, Jaumet (Copeo), Lluc, Abel (Miquel) , Robert (Rosso), Ibeas, Màrius i Albert (Alín).

EL Godall aconsegueix la seva sisena victòria consecutiva i conta tots els partits com a visitant per victòries.
Però les coses no van ser tan fàcils com assenyala el resultat ja que va ser l'equip local qui va sortir a pel partit i va tenir dues ocasions claríssimes de vatre al porter Hugo, però la primera va acabar tocant al pal i la segona se'n anava per damunt del marc godallenc.

A partir d'aquí, l'equip de Pau, més ben posicionat sobre el terreny de joc, va tenir un alt índex d'efectivitat que li va permetre fonamentar la golejada. La clau del matx va ser sobre el minut 28 quan Abel de falta directa avançava lo Godall. Cinc minuts més tard i després d'una gran jugada de Robert, Albert establia el 0 a 2 i just abans del descans en una jugada a pilota parada Barceló establia el 0 a 3 al marcador. Així es va arribar al descans.

A la segona part el partit va baixar el ritme anotador però no la intensitat del joc, així va ser com a causa de la duresa local el Ginestar es va quedar en dos homes menys. Quan l'equip local estaba amb deu homes Robert va aprofitar una contra per sentenciar el partit a favor del nostre equip. Destacar que el Godall continua primer empatat amb el Sant Jaume i que la setmana que ve rep a la Torre de l'Espanyol últim classificat i que conta els seus partits per derrotes. Una bona oportunitat per treure tres punts més, però en futbol ja se sap, dos i dos no són quatre i els partits s'han de disputar. (crònica Miquel Rodríguez)