2010-11-09

GODALL 3 - TORRE DE L’ESPANYOL 0


Godall: Hugo, Jaumet (Mingorance 67’), René, Barceló, Vargas (Ivan 67’), Lluc, Miquel (Copeo 76’), Marius, Ibeas, Aleix (Robert 45’), Villarroya (Esteve 74’).


Mal començament de partit per a l’equip local, que concedia certes facilitats als visitants per crear perill. Els de la Torre tenien un parell d’arribades en que s’haguessin pogut avançar en el marcador. La defensa local en una altra jugada gairebé es fa un gol a pròpia porta en fer una sessió al porter. Semblava que hi havia manca de concentració, o tensió. En atac les coses tampoc acabaven d’anar bé. No es trenaven les jugades, hi havia molts de rebots al mig del camp, moltes impresicions, etc.
Una mica abans de la mitja part, en un còrner sacat des de la banda esquerra d’atac, el Godall marca l’1-0 obra de Màrius en rematar un corner centrat per Albert. El propi Màrius també remata de cap una pilota al pal.
A la segona part el Godall va jugar amb una mica més de confiança i mostrava un joc una mica més fluid, més treballat, però lluny de ser el joc brillant d’altres partits com el de St Jaume.
Es va tocar més la pilota, es va crear més perill, però costava definir davant de porteria.
El 2-0 va ser obra de Barceló, de xut de falta des de fora l’àrea, a la banda esquerra d’atac.
En un penalti molt protestat pels visitants, el Godall va tenir a mans de Robert l’oportunitat d’haver marcat el tercer, però el porter va rebutjar el llançament.
Els verds van disposar de diverses ocasions per fer més gols.
A la recta final de partit, Robert marca des de la frontal el definitiu 3-0.

I així el Godall aconsegueix la seva setena victòria consecutiva que fa que continue a dalt a la classifiació. Destacar que la pròxima jornada es visita un camp sempre complicat com es del la U.E Campredo dissabte per la tarde.


Crónica René Ten i Miquel Rodríguez