2010-11-26

Localitzats en una masada tres boletaires que s'havien perdut als Ports

Un operatiu coordinat per la policia local de la Sénia, amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra ha permès localitzar aquesta matinada passada tres persones al Ports. S'havien perdut mentre buscaven rovellons a la zona de la pista del Tossal.

Desenllaç feliç per a tres persones que dimecres a la tarde es van perdre a la zona de la pista del Tossal, als Ports, mentre buscaven rovellons. Sobre les dues de la matinada passada l’operatiu coordinat per la policia local de la Sénia en col·laboració amb Bombers i Mossos d’Esquadra van localitzar el veí de la Sénia i el matrimoni de Godall, tots ells d’edat avançada, els quals s’havien resguardat en una masada de la zona.

Segons el caporal cap, Joaquim Ferré, aquest no és el primer cas que es dóna aquesta temporada de bolets. Setmanes enrera una dona també va estar desapareguda durant unes hores. Per això, recomana que les persones que vagen pels Ports prenguen mesures per evitar disgustos. En la cerca de les tres persones hi van participar tres agents de la policia local i dos funcionaris de l’ajuntament, que coneixien molt bé la zona. També hi van acudir diversos agents dels Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat.