2010-11-24

Empat amb regust a derrota. (Godall 1 - Aldeana 1)


Godall: Hugo, Vargas (Mingorance al 45), René, Barceló, Jaumet (Ivàn al 45), Lluc, Abel (Esteve al 70), Ibeas (Aleix al 85), Màrius, Robert i Rosso (Miquel al 65).

El club de Futbol Godall no va poder sumar la seva novena victòria consecutiva al empatar a casa contra el penúltim classificat de la taula, la U.E Aldeana. El partit va començar mogut ja que sobre el minut 10 l'Aldeana ja va avisar de les seves intencions avançant-se al marcador en una badada defensiva del Godall. A partir d'aquí l'equip visitant es va limitar a tancar-se al darrere esperant treure algo positiu del camp del líder. Tot i aixó lo Godall no va aconseguir fer-se amo del partit sobretot degut a les continues perdues de pilota del seus jugadors de banda i la poca precissió del mig del camp. A pesar del mal joc s'hagués pogut empatar fàcilment ja que Robert va tenir un parell d'ocasions clares abans d'arribar al descans. I així s'arribà a la mitja part.

En començar la segona part si que es va notar una clara reacció de l'equip godallenc ja que en el minut 1 de la segona part ja va disposar d'un penal que Robert va enviar als núvols, un minut després i una altra vegada Robert va disposar d'una altra clara ocasió que no aconseguia colar entre els tres pals; no va ser el dia del nostre capità però fins i tot els millors poden fallar. La resta de partit va ser una constant perdua de temps per part de l'Aldeana que estaba tancada a pany i forrallat i un assetjament continu a la seva porteria per part del Godall, però que només va donar fruits a falta de dos minuts per al final quan una altra vegada de penal aquesta vegada Barceló que està en ratxa si aconseguia batre el porter visitant.

En resum podriem dir que el C. F Godall no va tenir el seu dia i per aixó es van escapar dos punts molt importants del seu camp, però l'equip va merèixer guanyar i continua a dalt i és ara quan s'haurà de vore fins on pot arribar ja que el calendari diu que ha de jugar contra molts dels rivals que lluiten per estar a dalt començant per la visita diumenge vinent al camp del Benissanet tercer classificat.

P.D Crònica M. Rodríguez
Foto: A. Rodríguez