2014-11-05

Balanç positiu del C.F.Godall després de 4 partits seguits a camp contrari

El Godall, per qüestions de sorteig li van tocar els partits de les jornades 6,7,8 i 9, jugar-los tots a camp contrari.

( Corbera 0 - Godall 2 ) Va començar jugant (com recordareu)  la jornada 6 al camp del Corbera d'Ebre, on va guanyar 0 a 2, cosa que li va permetre posar-se líder de la competició.

( Perelló 4 - Godall 1 ) La setmana següent el Godall es va desplaçar al camp del Perelló (en aquells moments 2on a la classificació pel darrera del Godall).  Un partit on la primera part el Godall va perdonar moltes ocasions claríssimes de gol i que a la segona part va acabar pagant-ho car.
A partir del gol del Perelló, el Godall va tenir uns instants a la segona part que es va posar nerviós i  va perdre la concentració, cosa que va provocar que l'avantatge del Perelló s'ampliés fins acabar el partit amb un 4-1. Aquest resultat va fer que el Perelló es posicionés líder de la categoria.

( Mora la Nova 2 - Godall 1). Un partit que es va decidir a la recta final del partit i que segons les cròniques, l'arbitratge va ser molt permissiu amb els locals als quals se'ls va perdonar 3 penals, sense discutir que el Godall es trobava al davant d'un equip molt ben plantat i amb una progressió molt bona aquesta temporada.

( Ametlla de Mar 0 - Godall 3 ). El Godall va sumar 3 punts d'or més a camp contrari, que el posicionen en quarta posició a la taula, havent jugat com deiem abans, els 4 últims partits fora de casa.

** Programa de Ràdio de laCala on entrevisten a l'entrenador de l'Ametlla, Baltasar Capera, després de la derrota contra el Godall (0-3):  http://www.ametllamar.cat/lacalartv/entrada/2014/11/3/lesport-al-nostre-poble

En definitiva, 6 punts a camp contrari de 4  partits jugats, molt bons números que tenen el seu reflexe a la classificació general.

Ara la classificació éstà d'aquesta manera:

Aquest diumenge el Godall ja torna a jugar a casa i rebrà al Alcanar el diumenge 9-N a les 15:30.