2014-11-11

C.F.Godall 1 - Alcanar B 2, primera derrota a casa.

Primer partit del Godall a casa després de més d'un mes jugant a camp contrari. Aquest cop s'enfrontava al Alcanar B, un rival que li va posar el partit molt difícil al Godall.
Un partit que des de el primer moment ja es veia que el Godall tindria poques oportunitats de gol, ja que la defensa de l'Alcanar B estava molt ben organitzada i no permetia les internades locals. Els visitants tampoc van gaudir de gaires oportunitats, però les poques que van tenir, les van aprofitar.

L'Alcanar B, va donar una imatge de gran solidesa, de tenir les coses clares i fer el futbol que a ells els anava bé en tot moment. Un equip que mirant la classificació (14è) no fa mèrits al que es va poder veure al camp el diumenge.

S'avançava l'Alcanar B (0-1) i això va provocar que l'equip visitant intentés amarrar el resultat enlentint el joc, el Godall va abocar-se a l'atac sense tindre ocasions clares, al final es va poder empatar el partit (1-1). L'Alcanar, veient com es desenvolupava el partit, donava per bo aquest resultat. El Godall se la va jugar i va anar al tot o res... aquest cop no va haver-hi sort, en una jugada on presionava quasi tot l'equip, el jugador del Godall que portava la pilota va lliscar i li va deixar-li en safata al delanter de l'Alcanar B que va creuar més de la meitat del camp en un sprint imparable pels defensors del Godall i finalment va marcar el gol que els donava la victòria (1-2).

El Godall els ultims minuts, veient com es perdia el partit, van intentar un atac i gol sense èxit. Fins i tot el porter va pujar a rematar en la última jugada del partit.

Tal com diem, un partit molt espés per part del Godall, sense ocasions clares de gol, però amb l'afició agraïda als jugadors per l'entrega fins al minut +90.  Una altra vegada serà.

Ànims Godall.

El pròxim partit, serà el dissabte dia 15 a les 16:15 al camp de l'Horta de Sant Joan