2014-11-21

La Unió Ciclista Santa Bàrbara ja ho té tot a punt per a la 6ª Marxa BTT "Fira de l'Oli"


Font: La Plana Ràdio


(J.Roig).-El proper diumenge 23 de Novembre, la Unió Ciclista Santa Bàrbara organitza la 6 edició de la Marxa BTT Fira de l’Oli, una activitat que els organitzadors recorden que no és competitiva, encara que la dificultat serà mitja alta ja que el recorregut serà tipus enduro per la Serra de Godall, sortint des de Santa Bàrbara, direcció Godall, passant per La Galera, per endinsar-se per una sèrie de senders de la serra, molts d'ells desbrossats i recuperats per la mateixa entitat. La marxa contempla un desnivell acumulat de 800 metres, per lo que, Ximo Bel, secretari de la UCSB, advertia que serà recomanable per a gent mínimament preparada per a aquest tipus d'activitats ciclistes.
La recollida de dorsals serà a partir de les 8 del mati i la sortida des del Pavelló esportiu una hora més tarda per a dur a terme el recorregut de 36 kilòmetres que preveu la Marxa amb un parell els avituallaments necessaris durant el recorregut. L'hora de tornada està prevista per a les 11:30h. del matí a la zona de pic-nic de l’àrea esportiva de Santa Bàrbara on els participants podran gaudir d'un esmorzar a base de baldanes, all i oli i pa torrat.
El preu de la inscripció anticipada és de 5? per als federats, de 10? per als no federats i gratuït per als socis de la UCSB. Si la inscripció es fa el mateix dia de la marxa, el preu s'incrementarà en 5 euros més, tant federats com no federats. Les places estan limitades a 100 participants i les inscripcions ja es poden fer accedint a la pàgina web de l’entitat:ucsbarbara.blogspot.com.es/