2014-11-18

Godall ofereix l' Espai d'Acollida Turístic i Esportiu "Serra de Godall KM 0 a senderistes i beteteros.


El centre, que obre els diumenge pel matí, ofereix informació de les rutes que es poden fer per la serra de Godall i dutxes als esportistes, un cop acaben el recorregut.
En una entrevista a La Plana Ràdio, l'alcaldessa del municipi també confirmava que encapçalarà la llista socialista a les municipals del 2015.
Recordem que, el passat Juliol, Teresa Esmel va substituir a Francesc Miró, alcalde de Godall els darrers els 15 anys.



(J.Roig/T.G.).-Un cop acabat l'estiu, l'alcaldessa de Godall, Teresa Esmel, valorava positivament la posada en marxa del nou Espai d'Acollida Turístic i Esportiu "Serra de Godall KM 0″, un equipament que s'ha instal·lat a un àrea de la pista d'estiu i on els visitants, especialment esportistes interessats en fer rutes de senderisme o BTT, hi poden trobar uns plafons explicatius de la serra i els principals atractius turístics del municipi. L'alcaldessa de Godall afegia també que l'Espai d'Acollida obre els diumenges pel matí i que és el lloc idoni per començar i acabar les rutes perquè, a banda d'informació sobre les mateixes, s'ofereix a l'esportista un servei de dutxes.

El centre, va significar una inversió de 130.000 euros i es va finançar una subvenció del projecte Leader i una altra de la diputació de Tarragona.
Teresa Esmel, també va aprofitar el seu pas pels estudis de La Plana Ràdio per confirmar que es presentarà com a cap de llista del PSC a Godall i que ja està treballant una llista, que reconeixia, no serà fàcil de fer."Al poble petits la gent col·labora, ajuda, però formar part d'una llista ja costa una miqueta més." Deia.



Recordem que el passat mes de Juliol,Teresa Esmel va substituir en el càrrec qui havia sigut alcalde de Godall durant els últims 15 anys, Francesc Miró, que deixava l’ajuntament per encapçalar la candidatura del PSC a l’alcaldia d’Amposta