2014-11-25

C.F.Godall 0 - C.F. Ulldecona 1

Un partit on el Godall va anar en tot moment a remolc de l'Ulldecona, un equip que es va posicionar molt bé al camp i que tenien clar com jugar-li al Godall.
L'Ulldecona portava setmanes estudiant a l'equip local, cosa que es va reflectir al camp. El Godall en cap moment va tenir ocasions clares de gol.

Un Godall que va jugar amb molts de nervis des d'un primer moment pel que representava el derbi i per mantenir-se una setmana més a la part superior de la taula i per damunt de l'Ulldecona.
Com diem, es va veure un Godall nerviós, amb un joc acceptable però desconjuntat en quant a línies, la delantera va notar la baixa de Marius (sancionat) i l'Ulldecona la va neutralitzar. El gol visitant va arribar a la segona part, en un error de marcatge del Godall quan l'Ulldecona gaudia d'un llançament de falta a la vora de l'àrea local.

El Godall hauria de trobar de nou aquella frescura i forma física que li permetia pressionar a totes les línies del camp i que li donaven aquell plus per sentenciar els partits desde el minut 1.

Aquest fi de setmana que bé, es presenta un altre partit molt complicat per al Godall, ja que ha d'anar al camp de l'Aldeana, que ocupa la tercera posició a la taula i que ha guanyat 7 dels últims 8 partits.

Pròxim partit: Aldeana - C.F.Godall   (30/11 a les 16:30)