2016-02-27

Modificació d'ordenances fiscals per a l'exercici 2016: ICIO i altra



Ajuntament de Godall
ANUNCI

El Ple de l¿Ajuntament de Godall, en sessió plenària de data 7 d¿octubre de 2015, va aprovar inicialment la modificació per a l¿any 2016 de les ordenances fiscals reguladores dels impostos i taxes que tot seguit es detallen:

Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

Taxa per la utilització del ¿Centre d¿Interpretació de la Serra de Godall¿

Aquestes ordenances s¿han sotmès a informació pública, durant trenta dies no havent-se presentat reclamacions durant aquest període, l¿aprovació es pot considerar definitiva. En compliment amb el que disposen els articles 17 i 19 del RDL 2-2004 pel que s¿aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals així com els articles 70 i 111 de la Llei 7-1985 reguladora de les bases de règim local es publica seguidament les modificacions aprovades.

En contra dels acords d¿aprovació definitiva els interessats poden presentar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de a comptar des del mateix dia de la publicació d¿aquest edicte al BOP de Tarragona.

Ordenances que es modifiquen:

Impost sobre construccions, instal·lacions i obres


Afegir a l¿article 6 Bonificacions i exempcions:


- En cas de rehabilitació: Fins a 75.000,00 euros de pressupost es podrà gaudir fins un 50% de bonificació de la liquidació de l¿impost. El tram de pressupost que superi els 75.000,00 euros no gaudirà de cap bonificació.

Taxa per la utilització del ¿Centre d¿Interpretació de la Serra de Godall¿

Article 8.- Exempcions, reduccions i bonificacions:
Les entitats sense ànim de lucre amb seu social al municipi de Godall estaran exemptes de pagament sempre i quant la utilització del centre tingui per objecte un acte obert al públic en general i no només per als seus socis i-o membres.



(https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=anunci&id=1338&ebop_any=2016)