2007-03-13

Se suspén el partit Godall-Corbera

Font: Més Ebre

L’àrbitre no va poder presentar-se.
Una avaria en el cotxe del col·legiat Peri va impossibilitar-li arribar fins a Godall per xiular un partit que es va haver d’ajornar.

El Corbera, d’aquesta forma, no ha pogut jugar en cap de les dues jornades. En la primera, el partit es va suspendre contra el Benifallet. I diumenge va ser a Godall.

D’altra banda, hem d’informar que el jugador Oriol (Club Esportiu Ascó) ha fitxat amb el Corbera que també ha incorporat al porter Jorge Teruel i a Pentinat (Guiamets).
Oscar, per lesió, i Kiko, per motius laborals, són baixa al Corbera. Així mateix, Ivan Lagunas, que jugava amb la Joventut Esportiva Ascó, va debutar diumenge amb l’Olímpic de Móra.

També van debutar, en aquest cas en el retorn al Benifallet i al futbol en actiu, el tècnic José Luis Margalef i Josep Gabriel.
Goran i Teixidó (fill de l’entrenador del primer equip) van jugar el primer partit amb el filial de la Rapitenca.

Dani Roca també va debutar amb l’Ampolla, després del seu pas pel Perelló. I el davanter Carlos Cid va tornar a jugar amb l’Ampolla una vegada s’ha recuperat de la lesió al braç. Per acabar, direm que el divendres vinent oferirem la informació del grup intermig de la Segona.