2015-05-06

C.F.Godall líder de nou en solitari (Godall 3 - U.E.Aldeana 2)



Com diu el presentador de Radio Aladaia a la crònica:  "A río revuelto, ganancia de pescadores". Això és el que li va passar aquesta setmana al Godall, que desprès de haver perdut al camp de l'Ulldecona i quedar-se colíder amb els falduts, es presentava una setmana si més no, difícil, ja que s'havia de jugar contra l'Aldeana, equip amb clares opcions per a l'ascens.


C.F.Godall 3 - U.E.Aldeana 2


Per sort, tot va anar de cara, el Godall va poder guanyar 3-2 a l'Aldeana (amb gols de Carlos Querol, Ferran Ventaja i Jordi Sanz) i al mateix temps va veure com punxaven la resta d'equips de la part alta de la classificació (l'Ulldecona al camp del Mora, el Sta. Bàrbara al camp del Campredó i el Corbera i el Roquetenc empataven els seus partits).

Desprès d'aquesta jornada, el Godall és líder en solitari amb 3 punts de ventatja del segon (que és el Flix).

Aquesta setmana el partit s'avança al dissabte i es juga al camp del Batea (17:30h)  (un camp a priori difícil) i que si tenim la sort de treure algo positiu, a part de continuar gaudint del liderat en solitari, ens donaria un cop de moral molt fort per a la resta de partits que queden.


classificació de 3ra catalana liderada pel C.F.Godall

altres fonts: 

fragment de ràdio Aldaia Esportiva: http://goo.gl/IBUuMs (a partir del minut 30 i mig, la crònica del Godall-Aldeana)