2015-05-28

El Godall supera al Sta. Bàrbara (0-2) al camp de la Galera

El Godall va vèncer al Sta. Bàrbara en un partit qualificat com a trampa, ja que els planers van escollir el camp de terra de la Galera per a disputar el match, conscients que allí podrien tenir més possibilitats d'obtindre la victòria.  La tònica del partit fou la que s'esperava, pilotes penjades i toc ràpid sense possibilitats de controlar la pilota.

El Godall hi va posar ganes i això es va veure reflectit al terreny de joc, ja que estaven molt damunt dels rivals i van anul·lar-los quasi tot el partit. En un còrner servit a l'àrea del Sta. Bàrbara al minut 24' el Godall s'avançà gràcies a un gol de Zaragoza.

Entrats a la segona part (minut 52'), en un altre còrner servit pel Godall, Oriol Matamoros amb un magistral cop de cap fa el definitiu 0-2.

Amb aquest resultat el Godall es manté líder de la categoria a falta d'un partit i a un punt del segon classificat, l'Ulldecona, i el Flix (3er) amb la derrota al camp del Roquetenc ja queda a 4 punts del Godall.

El pròxim partit i últim de lliga és contra el Sant Jaume, al camp municipal de Godall el diumenge 31 de maig a les 18:00h.  Aquest partit també és un partit trampa (com senyala algú)  ja que ens juguem ser campions de la categoria (una fita que quasi podríem considerar de única en un cas com el nostre: un poble de 600 i escaig habitants i que aquesta mateixa temporada havíem recient ascendit a aquesta categoria).

Esperem un gran ambient i que la gent de Godall es volqui amb aquest equip que és un referent al futbol català per mèrits, entrega i fites aconseguides.