2015-05-22

El Sta. Bàrbara escolleix el camp de la Galera per disputar el partit contra el Godall



El S. Bàrbara, ha escollit el camp de terra de La Galera per disputar el partit contra el Godall, conscients que és el terreny més favorable per a ells per a intentar tombar les aspiracions del líder de la categoria.

El Sta. Bàrbara (que ja no es juga res) intentarà com es pot intuir, frenar al Godall de totes les maneres possibles. Recordem que el Godall és líder de la categoria amb un punt de ventatja sobre l'Ulldecona i el Flix a falta de dues jornades.  Una victòria davant el Sta. Bàrbara el diumenge podria encarrilar (i molt) un possible ascens de categoria per part del C.F.Godall.

Sent conscients de les dificultats que ens posen i ens posaran des de Sta. Bàrbara, és vital que l'afició i l'equip s'entregui com mai en aquest desplaçament (a priori) tant complicat per les circumstàncies.

La victòria del Godall, amb aquests jugadors que tenim,  és possible fins i tot si ens fessin jugar a la platja o dintre un vaixell, l'esperit de sacrifici i d'entrega està fora de dubte.  Un partit difícil però recordem que la primera volta, el Sta. Bàrbara ja ens va complicar la vida al nostre camp, arribant a la mitja part amb victòria del Sta. Bàrbara per 2-5, però una remuntada èpica a la segona part, va decantar el partit a favor del Godall per un espectacular 7-6.

Ànims Godall i esperem a tota l'afició donant força i ajudant a l'equip en aquest desplaçament.


El partit es disputarà a la Galera el diumenge a les 18h.