2015-05-20

El Godall supera a La Sénia i continua líder a dos partits del final de lliga

El Godall aquest diumenge passat va vèncer a La Sénia per 2-1.

El partit va començar malament per al Godall que sortia nerviós i no aconseguia lligar quasi cap jugada, per la seva part La Sénia, des de el primer moment es va mostrar molt sòlid i contundent en cadascuna de les jugades. El Godall la primera part va disposar d'un penal a favor que va fallar i va ser la Sénia qui es va avançar amb el 0-1 al minut 35'.

La segona part, el Godall va començar a creure amb la remuntada i al minut 60, en una internada a l'àrea, el porter de la Sénia va fer penal a un jugador del Godall, el qual aquest cop sí, va transformar Labèrnia.
La Sénia, amb l'expulsió del seu porter es va quedar amb 10 però va continuar donant guerra i va disposar d'alguna clara ocasió per a capgirar el resultat, però fou el Godall desprès d'un saque de corner al minut 77' que Albert Verge (Bert Tutus) remuntava el resultat deixant-lo en el definitiu 2-1.

El Godall va mostrar dos cares ben diferents, la primera part, fruit dels nervis i de que (no ho oblidem) gran part de la plantilla del Godall és de La Sénia i sabien que no era un simple partit de futbol més,  es va veure un Godall apàtic, sense possibilitat de lligar les línies i amb un mig del camp una mica perdut. En canvi, quan aquesta plantilla diu: "Allà vaig...", ja poden posar-li les coses difícils que es posen les piles i capgiren el partit com pocs equips serien capaços.

Un gran partit i una dolça victòria que ens manté al cap damunt de la classificació una setmana més.